KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, July 5, 2011

51' BESAR PUNYa..

SALAM....
wah..agak lama aku tidak mengupdate blog ini..
ini semua akibat jejari tangan aku yang sudah malas untuk menaip..
actually entry ni dah seminggu nak wat..
p nak wat cam ne kn..
salah kan jejari aku ni..
pemalas punya jari..
k...
stop citer pasal jari yang pemalas itu..

i nak citer..
umah i dah de BESAR PUNYE..
cik kak yang comel..
apa yang besar nye..
tgk picture ni..


wah tb baru gitu...
51'(plasma+3D)

*tgh tgk citer marima/marina ek?pe2 la

actually akk aq dah bgtau klu nak bli bli yang LED..
sbb dy lagi bagus..
tapi akibat LED..
mahal sgt so mek je la yang ni..
ok awek cun nak pose cermin mata 3D..

*besonye cemin mata dy..

tb ni dapat setelah puas mak(mk angkat aq la)
pujuk+majuk gan ayah aq sbb banyak sgt alasan mse nak bli tb ni..
p last2 dapat gak...
ayat yang kelakar aq dgr..
"xpe la klu xnak blikan,org bli gan abg pakistan..xpe la tpakse bayar bulan2"
dsebab kan ayah xsuka berhutang+amek utang gan pakistan..
dy pn blikan la..
dari umah aim yang 46" je..
bile dah sampai..
mek nah..
nak yang besar kan..


::memang la family aq ni boleh dikatakan org berada..tapi kami xpenah dimanjakan..supaya kami sedar bukan senang nak cari duit...

thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment