KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, June 26, 2011

~ WE ARE NOT PERFECT COUPLE CONTEST~

SALAM semua..
ALHAMDULILAH..
hari ni di beri lagi nafas untuk aku hidup..
terima kasih jugak kepada follower yang sudah semakin menbiak
(menbiak??boleh la)
hari ni nak join contest ag..
dah lame nak join contest cam ni..
p baru sekarang jumpa..
than terus nak join..


jom la join..klik kat gambar cepat!!!!

ok tengok syarat2 dy jom..


make sure korang sempurnakan segala syarat2 yang cik kak ni nak..
actually xtau nak letak gambar ape..
tapi rasa nye nak muat tutun gambar ni..
ayat memang selalu skema..


pertama kali jumpa masa si pakcik tua open house kat umah makcik kecik..
mase tu dah kenal tapi blom couple ag..
malu2 lagi..
cakap pn cover2..
maybe terpikat kat pakcik tua sebab dy ensem..
(ayat 2 xleh bagi dy dgr,nnt perasan xigat dunia)
slps 2
jatuh cinta kat dy sebab dy yang paling paham aq..

jom la ramai2 join...



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment