KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, April 6, 2011

WE ARE HAPPY FAMILY!!!

SALAM SEMUA!!
dah lame tak menaip untuk bercerita..
ok kali ni nak cerita tentang apa yang sudah terjadi pada sabtu lepas bersamaan 2/4/2011..
ape yang terjadi?
cerita sedih ke cerita happy?
hehe..

kali ni xde yang sedih semua HAPPY-HAPPY saja..
pada hari sabtu lepas..
kat umah en.AMID..
telah di adekan hari keluarga..
sangat la HAPPY sebab ramai yang datang..
ade 2,3 keluarga jew yang xdapat datang..
p segala aktivity tetap dijalankan seperti biasa..
pelbagai hidanagn disediakan..
ayam BBQ, UDANG, KERANG, mee, and bnyk la lagi..





majlis bermula pada jam 8.30 malam..
menunggu ketibaan semua ahli keluarga sambil berBBQ..
setelah semua keluarga sampai..
majlis dimulakan dengan bacaan DOA oleh en.AMID..

saya terharu..
mereka wat sprice untuk semua yang sambut busday bulan 3..
thanks pada yang dah mengeluarkan duit tok beli kek..
(takde hadiah ke?)


N segala aktiviti bermula..
game pertama ialah tiup belon sampai pecah/meletup..


game ni bagi kanak-kanak jew..
so eden xdapat la nak involve..
game seterusnya xtau la nak bagi tau macamne?
just tengok je la pic ni..


game ni bagi peserta lelaki tau..
sebab tu semua lelaki..
ok sekarang game berpasukan..
semangat sikit nak story sebab ade muka aku..
haha..
game ni masukkan air dalam botol gune span..
p aku xmenang pn..
sje je xnak menang..
bagi la makcik2 yang menang..
haha..



dah berpenat-penat..
kami adekan mesyuarat sikit..

sebelum semua beredar..
ni la time mek gambar family..
jom tengok gambar-gambar yang sempat dipetik..






kalau dipanjangkan usia..
kami bercadang untuk mengadakan HARI KELUARGA macam ni lagi setiap tahun..
bagi mengeratkan lagi silatulrahim antara keluarga..





:: HAPPY BIRTHDAY TO MY BEST FRIEND MOHAMMAD ADLI KARIM..
semoga tabah menghadapi segala ujian..




thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

2 comments: