KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, April 28, 2011

SAYA MENANG MOTO!!!

salam semua..
wah lame sudah aku tinggalkan blog ini..
sory..saya sangat2 la busy body..haha
no.no.no..
betul..busy sangat..
p hari ini..
aku gigihkan jugak tangan aku untuk menaip sebuah cerita..
"saya menang moto"
hahah..
taniah..
anda semua telah terkena..
actually i menang GA ini...


kalau nak baca pe yang aku wat sampai boleh menang walaupun hanya tempat ke-3..
sila ke SINI

TENGOK!!
nama saya telah diiktiraf sebagai pemenang tempat ke-3..
1st time menang..
of cause la excited..haha


ok hadiah dia memang la lumayan..
sape nak bagi kan..
ALHAMDULILAH...
kepada cik MIRA..
tQ sangat..
xsangka leh menang..


sempena hari ibu yang bakal menjelma tak lama lagi..
hadiah ini akan saya berikan kepada akak saya yang saya telah anggap sebagai mak sendiri..
terima kasih atas segala didikan dan kasih sayang yang anda berikan..
SELAMAT HARI IBU PN SALMIAH BT KOSNAN..


thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

2 comments:

  1. yehaaa..menang moto..!hehe..yunk, no yg awk bg kat akk tu btul tak..akk transfer dia tlis invalid akaun lar yunk..^_^ nnt pls cek balik no tu erk erk..hehe

    ReplyDelete