KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, March 3, 2011

"SmileY BaggY GiveawaY"

GA..

GA..

ok entry tok kali ni nak bgtau pasal GA yang telah di tag oleh kak AINA..
tq kak dh tag..
mesti kene join ni..hehe..
GA telah dianjurkan oleh MS CHEQ PP JOY

nak tu syarat dy..

jom kte tengok!!


  1. jadi follower cheqppjoy.com             (DONE)
  2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook.untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.              (DONE)
  3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY" (SEDANG LAKUKAN)
  4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..(AKAN DILAKUKAN)
  5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni. (AKAN DILAKUKAN)
  6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check. (AKAN DILAKUKAN)
  7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.  (OK)

nak tau,hadiah dy best tau..lau nak tengok hadiah dy..

klik pic ni..


cantik kan..
saya NAK!!!!
hehe..
harap-harap la saya tepilih.

AMIN


mau mengtag kepada manusia-manusia ini :



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

1 comment: