KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, March 15, 2011

OUR MEMORY PHOTO CONTEST

wah..
banyak betul contest yang telah di tag oleh cik adik manis NAZURA..
salah 1 nye contest ni..
cam best je..
nak join gak..
huhu
xnak cakap banyak lorr..
mau tampal banner ni telebih dahulu...


korang klik la pic 2..

jom tengok syarat-syarat penyertan pulak..


1. Macam biasa, u all kenala follow blog I  dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~                         (DONE)

2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!  (OK SAYANG)

3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"           (INSYALLAH)

4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)    (AKAN KU LAKUKAN)

5. Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dariLovely Lace!!

6. Tarikh tutup 01/04/2011



"suke gambar ni sebab..terkenang zaman kami terpaksa berkawad umtuk lulus ko-Q exam"
hahaha..
n miss u all..
2 je la nak cakap pasal gambar ni..

saya nak tag kat :

=} PUT3
=} RAJA
=} IKA


thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

2 comments:

  1. haha.
    malu saya kena puji gitu.

    wah time nak kawad kaa?
    ahaak.
    like a soldier.

    ReplyDelete
  2. naz : malu knon..
    hehe
    kami mmg suke bkawad..
    haha

    ReplyDelete