KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, March 25, 2011

JOM DATANG KEDAI KAMI

SALAM SEMUA..
selamat pagi..
err..
pagi-pagi ni aku nak mengeluarkan segala citer..
aku rase citer ni dah basi dah..
hehe..
tak pe nak citer gak..

korang penah x wat wafer + jagung + ice blended sendiri..
maybe xramai yang penah kan..
ok jom kite tengok gambar..
perempuan cantik berniaga..
hehe..


..ok mule2 nak kenalkan..
dua orang perempuan cantik yang ditugaskan untuk membuat wafer
nana+yati comel


..ni pulak..
KECIK
sape nak oder boleh la oder dengan dia


..ok mule2..
gadis cabtik pertama akan meletakkan tepung yang telah di siap dibancuh kedalam benda itu
harap maaf..
saya xtau ape nama benda itu
hehe


..perempuan cantik ke-2..
akan mengangkat wafer tadi dah letakakn perisa ape yang customer mahukan
ceeh
ye la 2 


...tararara...
ni la hasilnye
hmm
sedap tau
rugi tak rasa
hehe


..gadis cantik ini pulak di tanggungjawabkan untung membuat jagung manis...
manis tak muke dy?
sedap2sedap..


..gadis cantik yang orang cakap kembar kepada aku..
membuat ice blended
ramai 2 yang beli

memang best la time ni
harap detik-detik ni akan berulang lagi..
amin..



::maaf..quality gambar amat teruk..




thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment