KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, March 21, 2011

DEMAND!!!

SALAM semua!!
hehe..
sekarang ni memang susah la nak update blog..
asgmnt+test+quiz+TAKDE B.BAND..
err..
sangat kecian kan saya..
hehe..
its ok..
kita belajar bersusah-susah dahulu..
than bersenang-senang kemudian..

now nak mulekan story mory..
huhu..
1) bercita-cita mau keje time cuti sem ni..
tapi xtau la kan cam ne..
n aku nak keje kat OPIS je..sebab sejuk..
huhu..
p lau yang tau kat ne de nak gune pkeje kawasan JB je ye..
bgtau la..
ye kamu memeng sangat DEMAND..
cam dapat je kan..
nak keje sebulan je pn..
hehe..

2) ok yang kedua..
bercita-cita nak g wat rawatan jerawat aku ni kat KLINIK PAKAR..
owwww..
banyaknye duit..
cube la sedekah-sedekah kat anak yatim ke..
hehe..
saya mau mintak sponsor lorr..
sapa nak sponsor..
bagitau la ye..
hehe..
terbukti awak memang DEMAND..

ok..
ape lagi yang awak nak

3)saya nak minyak wangi BODY SHOP..
err..
100.++
mane nak dapat duit..
tolong la bagi saya hadiah mnyak wangi 2..
haha..
tak malu mntak dari orang..

ok la..
2 je la..
sesape yang banyak duit + memang nak belanja aku..
bagitau la..
jangan segan-segan k..
daaaa..


:: ari ni entry xde gambo..sebab update kt OA kolej je..


thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment