KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, March 25, 2011

CHOCOLATE!!

SALAM kepada yang sudi membaca blog ini..
kali ni nak mengeluarkan cerita chocolate..
best2..
minggu ni..
aku dihujanni chocolate..
best kn..
(cik yati..kat MALAYSIA ade hujan chocolate meyh?)
tolong jagan lurus sangat k..

dengar dulu perempuan yang comel+cantik nak cerita..
(dah mule perasaan dah)

pada hari ahad lepas setelah sampai ke KOLEJ KESAYANGAN..
cik puteri tiba-tiba hulur chocolate..
woo..
soalan bodoh kuar dalam hati..
tok sape ni?
belum sempat nak bukak mulut..
cik puteri dah bagi tau..
tok ko la..
hadiah hari jadi..
bestnye...
sedap2..

sampai dibilik setelah penat merayap bilik orang..
ade kitkat kat atas meje..
oppsss..
aku de secret admire ke?
jeng-jeng-jeng..
aku pn tanye la dak bilik aku..
spe bagi kitkat ni..
upenye yana yang bagi..

dan sepanjang minggu ni..
ALHAMDULILAH..
ade je yang bagi chocolate kat aku..


..ni adalah koleksi chocolate yang aku amek gambar sebagai kenangan..
yang laen dah makan than plastik nye dah masuk dalam tong bin sampah..
err..
sory..

tQ to PUTERI
to all my roommate - YANA, UMAIRAH, N FARA..

tQ gak kepada ANIS 
sebab dah bg butang yang santik 2

::laen kali bagi la lagi ye KAWAN-KAWAN


thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

2 comments: