KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, March 28, 2011

BILA MULUT BERKATA TAK PE,TAPI HATI MERINTIH KESEDIHAN

SALAM..
malam kepada semua pembaca blog ku..
(macam ade yang baca je kn)

malam ni just nak luahkan ape yang terbuku di dalam hati..
ok mulut aku berkata cam ni..
"takpe la if xdapat balik, xkesah pn..dah xde rezeki nak wat camne"
tapi hati aku..
oh TUHAN saja yang tau...
menagis sampai tak igt dunia..

ye..
hati sangat rasa mau PULANG KE RUMAH..
tapi ape kan daya..
KOLEJ NI BUKAN MAK BAPAK aku punya..
so hanya pendam dalam hati..
surat permohonan sudah siap..
tapi amat pasti yang permohonan aku tidak diluluskan..
(belum cuba dah mnyerah kalah)

tapi pada sapa yang terbaca entry yang tak seberapa ni..
doakan la ye supaya dak comel NUR HIDAYATI ni..
diluluskan permohonan untuk balik bermalam..
nak balik rumah sendiri pun susah..
tak pe la terpaksa redha..

entry warna-warni supaya hati ku akan berwarna-warni..

::kalau nak halau pn sopan la cikit..saya pun ada perasaan..maybe masa saya tengah happy saya tak terasa..tapi bila saya tengah sedih..saya rasa macam sampah bila awak buat macam 2..BTW..tQ 4 everything 

thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

1 comment:

  1. alololo..
    sedey nyer dyer..
    tak pe la weh.
    nak wat cmne.
    ty ade mase balik la ea jenguk2 aq kat pizza.pasnie daa kje.
    :(

    amy balik cuty sem taw.lau balik hello2 la..

    ReplyDelete