KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, February 5, 2011

PART 1 : Melaka!!!

SALAM semua..
happy CNY to all of u..
(dah abis CNY baru nak wish)

ok hari ni aku nak story tentang aktiviti aku sepanjang cuti ni..
mane langkah aki korang pergi?
xg mane2?
cian nye..
heheee..
belagak pulak..
k untuk cuti kali ni, aku telah menjejakkan kaki ini ke BANDARAYA BERSEJARAH MELAKA CITY..
untuk hari ni aku cerita tentang tentatif program kiteorang pada hari 1st..

perjalanan bermula pada jam 09.30 pagi..
sampai disane pada jam 1.30 petang..
ini semua disebabkan SESAT..haha
destinasi pertama kami ialah di PENGKALAN BALAK..


..sebahagian dari ahli keluarga yang turut serta...


..banana boat yang sangat menyakitkan hati pada akhir pelayaran..
huhu


..oppsssss!!!
spe kah lelaki itu?


..ber BBQ..


..jom pleasing2..
hehe

nak tau cerita selanjutnya..
INSYALLAH akan diUPDATE secepat mungkin..
daaaa semua...



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment