KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, January 11, 2011

sem BARU..semua BARU

Salam semua..saya Nur Hidayati mengucapkn salam sejahtera kepada semua rakyat yg bukan agama islam..n salam 1 MALAYSIA..hehe..huh..rindu seh kt blog ni..dh lame kot xmengupdate ..biase la budak malas..padahal di awl sem ni bnyak mase yg terbung dengan pekara yang sangat xberfaedah(TIDO)..haha..k..untuk sem baru ni..aku telah ditempatkan di kelas DIA 4B..ohh kelas tercinta..kelas 2 je yg de tempat tok aq..hehe..n minggu ni adalah minggu pertama aku di sem baru..pe yg best????BANYAK KELAS YG XDE tok minggu ni sebab lecture g meeting..so kje kt blk just on9 n tido..tangan yang malas nk update blog..so terbiarla blog ku ini..haha..sem ni class rap n penolong adalh pasangan yg secocok..iaitu NANA n ALI..so mereka adalah ketua kelas kami..n ttbe2 si umai menjadi bendahari..eh..bole ke umai jd bendahari?hahaha..boleh ke tak padan muke dia..dh tugas..nak xnak kne jd jugak..nak tengok x keletah dak kelas aku yang sangat baik semasa lecture tgh mengajar..

jom ikot aku.. 


....ok....
mule2 aku hiaskan o hidangkan kt korang pic aku dulu..
budak yang perasaan cantik n mude ni..
hehe


...pic ni adalah orang yang wujud di sebelah aq..
sanagat rajin budak ini menulis..
hehe
(belakon ke kak)



..n ni adalah makhluk yang ade di belakang aku..
oit!!!!
bebual ea mase lecturer tgh terangkn..
kantoi sudah...
ikoti sambungan pic ni..



..tgk 2..
ape yang adi sedang lakukan?
xpaham2..


...pic ni plk..
ok yang tegah2 2 la kteorg pnye class rap..
sebenarye..
nak bagi tau jugak..
budak lelaki kls aku mmg segitu je yang ujud..
pham2 je la..
lelaki zaman sekarang yang semakin berkurang..
hahaha


..hehehe..
ini adalah pasangan ali@penolong ketua kelas..
name dy nana
tgk 2..
khusyuk tau dy mendengar penerangan..
mcm ni la baru leh jadikan contoh..
hehe..



..penutup aku bagi korang tengok betape belakonnye aku dy kelas..
pure2 baik la katekn..
haha..

kepada kwn2 aq..n termasok la kepada MADAM..sory dh mek pic tanpa pengetahuan..just suke2 je..
akhir sekali..
tq pada korg yang dh penat baca bebelan aq..hehe
:)



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

2 comments:

  1. tak reti eja ke cik kak.. byk spelling error

    ReplyDelete
  2. next time, lau curi2 snap gmbr lect, jgn post kat blog or fb or ms atau kat mne2 la..for sure akan ade prob yg dtg nnt..igt kes sem lps??? just igt kn sblum terkena..by the way, windu kat korang sume..muaahhhh.. ^_^

    ReplyDelete