KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, January 24, 2011

Pantai Contest By Mr.K


Salam semua..
sedang membelek-belek blog orang..
tenampak pulak contest ni..
wah macam best je..
hehe..
ni adalah contest pertama aku join..
kalau korang nak join jugak leh la pergi SINI..

:
:
:
:
:
:
:

nampak x yang kami macam kat tepi pantai..
sory la lau tak nampak.
ni je yang mampu..
ceeh2..
ketika ni kami di TANJUNG BALAU,KOTA TINGGI JOHOR..
lau korang psaan sebenarye kami berdiri di atas batu di persisiran laut.
agak susah jugak la nak mendaki batu-batu tersebut.
p demi untuk mengedik,kami gagahkan jugak..keh2..

sekarang...
memperkenalkan geng BUS KOLEJ aq..
dari kiri : nama diberi NUR HIDAYATI, berbaju kuning pula, FILZA ATIKA, di hadapan FILZA ialah RAJA NURATIQAH dan last one,berbaju merah ialah, PUTERI UMAIRAH.


dan aku suka suki ingin meng TAG contest ni kat :




ok SELESAI sudah...

thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

No comments:

Post a Comment