KAMI

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, January 20, 2012

NEW BLOG

welcome to my new blog..


this blog will be remove after this

tQ

thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

Wednesday, December 28, 2011

soalan cupa EMAS

SALAM semua...
lama xterjah blog yang terbiar ni..
alhamdulilah..
diberi kesempatan untuk berkongsi cerita dengan anda semua..
sekarang ni yati tengah practikal..
so far so good..
p nak cari kerja tetap lepas praktikal ni..
any suggestion?
area pontian pai johor je tau..

k sejak2 ni ramai sgt tanya soalan cam ni..
"bila lagi ti"
bila apa?
ai wat2 xpaham pulak...
nak bagi tau ye..
lama lagi la mase yang di tunggu2 2...
nanti dah sampai yati share kat semua orang ye...
buat masa ni nak lepaskan adik2 siDIA dulu...
so bila semua dah lepas baru pikir pasal kami..

jom tengok gambar kawin adik siDIA..


....oooppppssss maaf2 bukan ni......


...ni la dy si pengantin...


....mungkin lepas ni si kebaya pink pulak...
kak nab n pasangan
bila ek?



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

Monday, September 26, 2011

SALAM

hai semua..
wah lame sudah tak mengupdate blog..*nampak dah usang sangat dah blog comel ni...maaf la kawan-kawan sekalian..ke busy an melanda..hehe..ok la..nak cerita pasal raya..raya pun dah abis..so just bagi tengok pic raya je la ye..









ni je la yang nak di share bersame..ok la..stop citer pasal raya..bukak buku baru...nak citer cikit pasal hati dah perasan...


thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

Wednesday, August 10, 2011

hati biar SUCI...

SALAM...
petang-petang cam ni..
rasa macam nak luahkan perasaan pulak..

ALHAMDULILAH..
semalam telefon akk aq kat kampung..
dy cakap tempat LI dah dapat..
lega x terkata..
tapi (suka/duka)
hummm...
xtau la...

ok sebelum ni ada la seorang hamba ALLAH ni yang murah hati nak tolong aq cari tempat LI ni...
siap cakap "lau nak practical nanti bgtau la"
bila dah sampai masa...
hummm...
kita inbox dy..
dy xbalas pun...
sedih la jugak..
lau xnak tolong its ok..
xyah nak beri harapan palsu..

lastly..
family jugak yang berjasa...
family jugak yang sebuk tanya sana tanya sini pasal tempat LI...
family jugak yang susah hati sebab tak dapat tempat lagi...
suma family...
terima kasih to my beloved family...

kepada awak 2..
jangan la selalu macam 2...
nanti orang boleh jadi benci kat awak...
saya tau awak dah dapat keje yang best..
bersyukur la ye...
kalau taknak tolong just cakap..
bukan mendiamkan diri je..


*orang yang suka terasa tu jangan terasa pulak...tergelak bila dak2 laki panggil dy anak ikan...

thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..

Friday, August 5, 2011

SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT

SALAM..
first time rasanya mengupdate entry pepagi camni...
just nak share...
tadi tersedar lambat..
dengar2 je dah azan..
tengok nset...
*wah spe yang baik sangat nak bagi msg ni...
bukak2 je...
ayat ni kuar..
"dah tau lom FARID dah meninggal"
dyorang ni betul2 ke main2...
issshhh...
xcaye la..
teros onfb...
saya antara yang terlambat tau..

doa ku..
agar roh mu dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman...


ni adalah kengan yang masih tertingal...
*tetiba sebak meguasai diri..rakan 1 sekolah dari sekolah rendah hingga menegah..
telah pergi untuk selamanya....



thanks sebab sudi baca..♥ datang la lagi..